Summertime! Hét moment voor een workshop met vriendinnen

4 mei 2022Blog

Workshop met vriendinnen? Welkom bij De Bruidsstyliste!

Nood aan wat welverdiende me-time, behoefte aan quality time met je vriendinnen of bezig met het plannen een onvergetelijk vrijgezellenfeest?

De Bruidsstyliste stelt je graag een waaier aan workshops voor, van hairstyling en make-up tot kleur- en stijladvies. De perfecte invulling voor de nakende zomeravonden,  in de studio van De Bruidsstyliste. Leerrijk én plezant wordt het sowieso.

Hairstyling en make-up? Check.

De Bruidsstyliste deelt graag haar expertise wat betreft verschillende kapsels, haarstijlen en haartrends. In een gezellig kader leer je heel wat bij en nadien kan je aan de hand van een duidelijk stappenplan zelf aan de slag. Hou jij van variatie in je kapsel of wil je uitpakken tijdens een avondje stappen? Dan is deze workshop een must-do! Een leuke extra: wanneer je complimenten krijgt, kan je ongeneerd zelf met de eer gaan lopen.

Professioneel make-up advies? De Bruidsstyliste geeft je graag uitleg over allerhande producten en tools. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om eigenhandig producten uit te testen, zo kan je ontdekken wat er het best bij je past. Wanneer de workshop afgelopen is, kan je jezelf van stijlvolle make-up voorzien voor verschillende gelegenheden.

Wil jij meteen voor het totaalplaatje gaan? Dan kan je de hairstyling en make-up workshop combineren! Twee vliegen in één klap dus.

Kleur- en stijladvies? Check.

Kleur en stijl, niet altijd evident zeker als je weet dat dit voor iedereen verschilt. Om je op weg te helpen kan je bij De Bruidsstyliste terecht voor een uitgebreide kleuranalyse. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moodboards, dit in combinatie met je stijltype bepaalt je kleurtype. Deze zomer kunnen we miskopen en stijlfouten achterwege laten, want dankzij De Bruiddsyliste heb jij een kleurpasje als houvast. Alsook tips en tricks bij het winkelen en het samenstellen van outfits komen aan bod tijdens de workshop.

Overweeg jij een workshop met vriendinnen om deze zomer helemaal te stralen? Dan ben je bij De Bruidsstyliste aan het juiste adres.

 

Workshop met vriendinnen

Op zoek naar een bruidsstyliste?