Try-out hairstyling & make-up

Kies je voor ons bruidsarrangement? Dan hoort daar een try-out bij!
Samen nemen we uitgebreid onze tijd (zo’n 1,5 a 2 uur) om precies de look te vinden waar jij echt blij van wordt. Breng foto’s van je bruidsjurk mee, inspirerende foto’s voor je haar en make-up en alle ideeën die je aanspreken. Op basis van al deze informatie voeren we een gesprek, waarin ik probeer te definiëren hoe ik een oogverblindende cocktail kan maken van jouw persoonlijkheid en wensen. Daarna gaan we over naar het creatieve gedeelte van de try-out.

Met al die informatie ga ik aan de slag. Welk bruidskapsel past er bij jou, je gezichtsvorm en je trouwjurk? Wat zijn de mogelijkheden met jouw haarlengte? Hoeveel en wat voor make-up gaat er gebruikt worden? Jouw persoonlijke voorkeuren en ideeën staan hierbij centraal.

Het is als bruid cruciaal om dicht bij jezelf te blijven en je comfortabel in je look te voelen. Dankzij mijn expertise en ervaring als bruidsstyliste ben ik dé vrouw om jou hierin bij te staan. Zo komen we samen tot een fantastisch resultaat!

Door een try-out voorafgaand aan je grote dag, werken we ook de spanning weg die je wellicht voelt voor je eerste afspraak. Zo hebben we uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken en voel je je op je grote dag heerlijk op je gemak. Je kan in alle vertrouwen komen genieten van je beautybehandeling en met vlinders in je buik je metamorfose gadeslaan.

Dompel jezelf heerlijk onder in de authentieke, romantische sfeer van de bruidsstyliste.
Na de try-out ben je verzekerd van de bruidslook van je dromen. Vink dat al maar af van je to-do-lijstje!

Vraag nu je e-book bruidsstylistegids aan, waarin je tal van bruikbare tips vindt!

Bruidskapsels
Bruidsmake-up arrangement
Bruidskapsels
Bruidsmake-up

Onze arrangementen

Contacteer ons voor info & tarieven

Bruidsmake-up

Heb je ook al gedacht aan jouw bruidsmake-up? Maak jouw bruidslook nu compleet!

Bruidsmake-up arrangement

Combinatie kapsel & make-up

Ga voor een combinatie van bruidskapsel en bruidsmake-up!

Combinatie bruidskapsel en bruidsmake-up

Bruidsgasten

Ook jouw bruidsgasten willen er fantastisch uitzien!

Bruidsgasten