Bruid en bruidsmeisjes: samen van de try-out tot de grote dag

23 sep 2021Blog, Trouwtrends

Bruid en bruidsmeisjes: samen van de try-out tot de grote dag

Als bruid kijk je uiteraard reikhalzend uit naar je grote dag, maar veel dames beleven deze spannende periode niet alleen. Ze kiezen ervoor om zich te omringen met familie of vrienden.

De band tussen bruid en bruidsmeisjes is vaak erg sterk en net daarom betrekken we bij De Bruidsstyliste graag iedereen in het verhaal, van try-out tot de huwelijksdag zelf.

Try-out met de bruidsmeisjes

Wie kiest voor een bruidsarrangement, mag daarbij steeds rekenen op een uitgebreide try-out. In anderhalf à twee uur stellen we alles in het werk om jou de look van je dromen te geven. Door de try-out ondervindt de bruid vaak ook minder stress, je weet namelijk wat te verwachten en beseft meer dan ooit hoe jij straks zal schitteren op je huwelijksdag.

Onze allereerste ambitie is steeds dat jij je de mooiste bruid op aarde voelt, maar dat betekent niet dat we geen oog hebben voor de entourage. Veel dames hebben namelijk graag dat de look van bruid en bruidsmeisjes mooi matchen, een verzoek dat we bij De Bruidsstyliste graag inwilligen. Vandaar dat we op de try-out niet alleen de bruid zelf, maar ook de bruidsmeisjes graag verwelkomen. En uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen ook straalt op de huwelijksdag zelf.

Ook gezamenlijke workshops mogelijk

Niet alleen tijdens de try-out en je huwelijksdag is de band tussen bruid en bruidsmeisjes sterk, je kan er uiteraard ook voor kiezen om daarnaast een leuke activiteit in te plannen. Zo kan je bij De Bruidsstyliste verschillende leuke workshops volgen. Heerlijk genieten samen met je hartsvriendinnen en nadien zie je er nog stralend uit ook. Een win-winsituatie!

Meer weten over bruidsarrangementen, bruidskapsels of bruidsmake-up? Interesse in een try-out of benieuwd naar ons portfolio? De Bruidsstyliste is steeds bereikbaar voor verdere vragen. Contacteer ons gerust vrijblijvend om een eventuele samenwerking te bespreken.

Bruid en bruidsmeisjes

Op zoek naar een bruidsstyliste?