Bruidsstyling

Straal op dé dag van je leven

Bruidskapsels
bruidsmake-up
Try-out

Bruidskapsels

Hairstyling voor je trouwdag

Als bruid ben je in de ban van een bepaalde look, je hebt een bepaald beeld voor ogen en wil je laten matchen met jouw persoonlijkheid. Of heb je verschillende looks als bruid die je leuk vindt, weet je niet de welke te kiezen en heb je hulp nodig!

Als bruidsstyliste wil ik graag dat jij je de allermooiste bruid voelt!

Als bruidsstyliste kan ik jou perfect begeleiden in het kiezen van jouw bruidskapsel.

Bruidsmake-up

Een stralende bruid tot in de vroege uurtjes!

Bij de bruidsstyliste kan je terecht voor een mooie romantische naturelle bruidslook, maar ook voor een glamoureuze bruidslook.

Veel bruiden willen graag een meer naturelle look, zeker als ze in het dagelijks leven niet veel make-up dragen. Maar ook veel bruidjes vragen om hun ogen te laten spreken, want op die dag stralen jou ogen één en al geluk uit.

Als bruidsstyliste pas ik dan ook technieken toe waarbij we de sterke en de mooie punten benadrukken van jouw gezicht. Door het kiezen van de juiste kleuren en producten die jouw gezicht een extra glow geven!

Wij gebruiken make-up by ARTDECO, die volledig is aangepast aan verschillende huidtypes en ook heel geschikt zijn voor gevoelige huidtypes.

Try-out

Een try-out door de Bruidsstyliste

Als je een bruidsarrangement kiest komt daar ook een try-out bij. We gaan dan samen zo’n 1,5 a 2 uur aan de slag om de look te vinden waar jij echt blij van wordt. Als bruidsstyliste vraag ik om een foto van je bruidsjurk, inspiratie voor bruidshaar & make-up, en ideeën die zij zelf over je bruidslook hebt, mee te nemen naar de try-out! Op basis van al deze informatie zal de ik een gesprek met je hebben alvorens naar het creatieve gedeelte van de try-out over te gaan.

Met al die informatie ga ik aan de slag. Maar er is meer! Welk bruidskapsel past er bij jou, je gezichtsvorm en je trouwjurk? En wat is er mogelijk met de lengte van je haar? Hoeveel en wat voor make-up gaat er gebruikt worden? Ook hierbij luistert ik als bruidsstyliste naar jouw wensen en ideeën. Het is als bruid belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en door de expertise en ervaring als bruidstyliste kan ik hier goed in helpen. Zo komen wij samen tot een fantastisch resultaat!

 

Op zoek naar een bruidsstyliste?

We helpen  je graag om van je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken.