Coronaproof trouwen: schitter tweemaal op je huwelijk

3 jun 2021Blog, Trouwtrends

Coronaproof trouwen? Beleef jouw allermooiste dag tweemaal

Is jouw langverwachte trouwfeest uitgesteld door de coronacrisis? Of misschien zelfs al twee keer? Laat het virus dit heuglijke moment vooral niet verpesten, maar probeer het om te zetten in iets positief. Want jawel, ook coronaproof trouwen heeft absoluut zijn charmes. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw mooiste dag tweemaal te beleven! Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Intiem huwelijk met beperkte gastenlijst

Eerst en vooral kan je ervoor kiezen om je dag gewoon te laten doorgaan. Zonder ellenlange gastenlijst – dat mocht het voorbije jaar helaas niet – maar daarom niet zonder toeters en bellen. Een intieme bruiloft betekent niet per se dat het sober moet blijven.

Een kortere gastenlijst geeft je namelijk de mogelijkheid om je gasten extra verwennen. Je bent uiteindelijk samen met je familie, beste vrienden en uiteraard je geliefde. Het hoort een magisch moment te zijn, dat je je hele leven herinnert. Te belangrijk om zomaar te laten passeren.

Uitgesteld trouwfeest achteraf

Wil je je geluk delen met meer mensen? Dat snappen we volledig! Het intieme feest kan dan ook een voorproefje zijn van een groter feest, wanneer de coronamaatregelen dit toelaten.

Zo beleef je als het ware tweemaal de mooiste dag uit je leven: eenmaal intiem in beperkte kring en nadien nog eens met het trouwfeest van je dromen. Bovendien hebben je gasten heel wat feestjes moeten missen tijdens de coronaperiode, iedereen zal dus met plezier zijn beste beentje voorzetten.

Schitter tweemaal op je eigen huwelijk

Kies jij ook voor een intiem huwelijk, gevolgd door een groter trouwfeest op een latere datum? Dan wil je er ongetwijfeld tweemaal piekfijn uitzien.

De Bruidsstyliste wil jou hier graag bij helpen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in de styling van een bruid. Dit gaat van bruidsarrangementen en bruidskapsels tot bruidsmake-up. Korte of lange gastenlijst? Voor ons maakt het niet uit, want iedere bruid verdient het om te stralen op haar grote dag.

Benieuwd naar de werkwijze van De Bruidsstyliste? Dan kan je zeker een try-out overwegen, waarin we je stijl en wensen samen bespreken. Ook kan je een kijkje nemen in ons portfolio om ideetjes op te doen. Overtuigd dat je wil samenwerken of toch nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend en we bezorgen je de dag van je leven!

Coronaproof trouwen | Intiem huwelijk
Coronaproof trouwen | Intiem huwelijk

Op zoek naar een bruidsstyliste?