Trouwjurk kiezen? Kies voor maatwerk en vermijd wachttijden

27 sep 2022Blog

Trouwjurk kiezen? Kies voor maatwerk en vermijd wachttijden

 

Lange wachttijden, stevige prijsstijgingen … Wie de kranten leest, zou spontaan te maken krijgen met angstzweet. ‘Toekomstige bruiden zetten er best haast achter’, klinkt het zelfs als titel in Het Laatste Nieuws. Gelukkig hoeft het zo’n vaart niet te lopen. ‘Say yes the dress’ combineren we bij De Bruidsstyliste dan ook graag met ‘no stress’.

 

Trouwjurk kiezen? Handgemaakte trouwjurken als oplossing!

Wie beroep doet op een bekwame naaister voor haar handgemaakte trouwjurk, mag rekenen op een exemplaar dat helemaal bij jou past. Zo houden ze rekening met al je wensen en je budget. Dat je de lange wachttijden in de traditionele winkels niet hoeft te vrezen, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Genieten in de aanloop naar je huwelijksdag staat centraal. Als je voor een op maat gemaakte bruidsjurk kiest, kiest je voor een korte keten. Dat wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van grote merken waarvan hun leveringstijden kunnen uitlopen. µ

De voordelen van een handgemaakte jurk? Eerst en vooral is jouw jurk honderd procent uniek. Er bestaat letterlijk maar één exemplaar dat jou op het lijf geschreven is. Je kan de jurk helemaal naar jouw wensen laten ontwerpen, van top tot teen. En de samenwerking met een goede naaister zal uiteraard een grote hulp zijn. Zij kan je introduceren in alle vormen en mogelijkheden, net zoals de verschillende stoffen aan je kan voorleggen. Het eindresultaat zal er ongetwijfeld subliem uitzien.

 

Combineer je jurk met een fantastisch bruidsarrangement

Net zoals een naaister jouw handgemaakte jurk op maat maakt, gaan we ook bij De Bruidsstyliste aan de slag met jouw specifieke voorkeuren. Wij hebben dan ook verschillende arrangementen die ervoor zorgt dat jij op je grote dag schittert als nooit tevoren.

 • Bruidsarrangement. Kapsel of make-up helemaal op punt zetten? Dankzij onze bruidsarrangementen krijg je de look die je verdient op je huwelijksdag.
 • Bruidskapsels. Op zoek naar een stijl die strookt met jouw persoonlijkheid of hulp nodig bij het bruidskapsel van je dromen? Wij geven je een extra streepje glamour.
 • Bruidsmake-up. De juiste kleuren en de juiste producten om je natuurlijke schoonheid helemaal tot uiting te laten komen? Check!
 • Partylook. Wil je ook de bruidsmeisjes, familieleden of kinderen laten schitteren in de stijl die je gekozen hebt? Dankzij onze partylook krijgt je trouwfeest een ongeziene uitstraling.

  Experts luisteren écht naar jouw wensen

  Wie zijn trouwfeest voorbereidt met de hulp van experts, zal voelen dat er écht geluisterd wordt naar haar wensen. Dat geldt voor de naaister die jouw trouwjurk op maat maakt, maar ook voor een samenwerking met De Bruidsstyliste. Wie beroep doet op een bruidsarrangement, mag zich vooraf namelijk steeds aan een uitvoerige try-out verwachten.

  Wij nemen anderhalf tot twee uur de tijd om de perfecte look voor jou te vinden. Op die manier hebben we ook al uitgebreid kennisgemaakt en voel jij je op je trouwdag nog meer op je gemak. Minder spanning, meer genieten. Exact zoals het hoort op je huwelijksdag.

  Wil je graag schitteren op je trouwfeest en doe je daarvoor een beroep op De Bruidsstyliste? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een afspraak.

  Trouwjurk kiezen

  Op zoek naar een bruidsstyliste?