Maak kennis met de online workshops van De Bruidsstyliste

26 mrt 2021Blog, Trouwtrends

Maak kennis met de online workshops van De Bruidsstyliste

Wat kijken we er bij De Bruidsstyliste naar uit om weer fysiek te kunnen afspreken met jullie. Om huwelijken voor te bereiden, maar ook om ons te amuseren tijdens workshops. We weigeren echter om bij de pakken te blijven zitten en focussen ons daarom op online workshops. Een scherm houdt ons niet tegen om een gezellige avond te beleven onder vriendinnen, dat is beloofd!

Online workshop kleur en stijl

Surf je soms urenlang op het internet, op zoek naar leuke ideetjes om jouw garderobe kleur en stijl te geven? Zo werken we niet tijdens onze workshop. Integendeel! We vertrekken vanuit jouw persoonlijkheid om zo je eigen stijl te vinden. Wie weet inspireer jij na deze workshop dus wel anderen?

Hoe doen we dat liefst? Met een moodboard! Dat is een collage met jouw gedachten, gevoelens en voorkeuren. Zo houden we ervan om collages te maken met foto’s uit (mode)tijdschriften. Neem je boekjes erbij, een schaar en een lijmstift en je kan aan de slag!

Enerzijds ben je creatief bezig en kan je je echt uitleven in deze activiteiten. Als je dit samen met je vriendinnen volgt, is het sowieso ook lachen geblazen. Anderzijds hou je er zeker ook heel wat waardevolle tips aan over. Op basis van jouw collage werkt styliste Kim een stijl op jouw maat uit, gebaseerd op je garderobe en persoonlijkheid. Zo krijg je verschillende tips om je stijl optimaal uit te spelen en ideale kleurencombinaties te maken. Vaak ontdekken deelnemers dat hun kledingstijl en interieurstijl samengaat, waardoor je kan bijleren over jezelf.

Online workshop kleur en stijl | Online workshops
Online workshop kleur en stijl | Online workshops

Online workshop make-up

Hebben jullie ook zoveel zin in een gezellige meidenavond, maar gooit het coronavirus al maandenlang roet in het eten? Niet getreurd! Er zijn altijd alternatieven mogelijk om een fijne avond te beleven én van elkaars gezelschap te genieten. Zo is de online workshop make-up misschien wel een leuke activiteit voor jou en je vriendinnen.

Via een online platform spreek je af met styliste Kim. We nemen een duik in jullie make-uptasje, bespreken leuke mogelijkheden voor dagdagelijkse make-up en uiteraard kan je ook al je vragen kwijt. Heb je bijvoorbeeld moeite om de perfecte eyeliner aan te brengen, die net dat ietsje meer geeft aan jouw alledaagse make-up? Dan helpt styliste Kim je graag verder! Wedden dat jij en je vriendinnen een fijne avond beleven? Indien je liever privé-advies krijgt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Online workshop make-up | Online workshops
Online workshop make-up | Online workshops

Online workshop hairstyling

Bij velen ontbreekt het dezer dagen aan enthousiasme om hun haar onder handen te nemen. Je werkt van thuis, stopt je haar in een dot of een staart… Sommigen combineren het zelfs nog liefst met een pyjama of trainingsbroek! We nemen het jullie uiteraard niet kwalijk, maar doen toch een warme oproep om jezelf weer van je beste kant te laten zien. Is het niet voor je naasten, dan op zijn minst om je op die manier weer beter in je vel te voelen. Dus hou je ‘bed head’  maar voor bekeken.

Net nu heb je ongetwijfeld meer tijd om op Pinterest te scrollen. Je ziet er tientallen ideetjes die je leuk vindt, maar hebt geen idee hoe eraan te beginnen? Dan is de online workshop hairstyling perfect voor jou. Het is een leuke activiteit, begeleid door styliste Kim, en je kan de workshop bovendien samen met je vriendinnen volgen. Kim bekijkt samen met jullie welke haarstijl perfect zou passen en legt je – letterlijk en figuurlijk – haarfijn uit hoe je dit resultaat kan bekomen.

Online workshop hairstyling | Online workshops
Online workshop hairstyling | Online workshops

Op zoek naar een bruidsstyliste?