Bruiloftsaccessoires waar we weg van zijn in 2022

28 jan 2022Blog, Trouwtrends

Bruiloftsaccessoires waar we weg van zijn in 2022

Zet je winkelwagentjes alvast al klaar.

Bruid en bruidsmeisjes

van bruiloftsdecor tot trouwjurken , we zijn geobsedeerd. Maar we zouden nalatig zijn om de prachtige haaraccessoires in de serie niet te noemen. Het verbaast ons niet dat aanstaande bruidsparen op zoek zijn naar hun eigen haaraccessoires in het licht van de show, en daarom hebben we onze favoriete bruiloftshaarstukken uitgezocht.

Nadat je een try out bij ons hebt gedaan, kan je je droomhuwelijkshaaraccessoire gaan kiezen. Of kan je niet wachten en wil je het accessoire al meebrengen met de try out? Kies dan nu jouw haaraccessoire. Je zult stralen als de diamant van het seizoen met deze prachtige haarstukken voor bruiloften.

Winkeltips voor bruiloftshaaraccessoires

Lees deze professionele tips voordat je een bruiloftshoofdband, kam of haarspeld koopt:

  1. Grote opsteekkapsels en volumineuze kapsels kunnen zwaardere stukken dragen, terwijl sierlijkere en eenvoudigere bruiloftshaaraccessoires passen bij kortere, minimalistische kapsels.
  2. Houd rekening met je bruiloftsthema. Of je nu boho-chique bruidshaarbloemen rockt of een baljurk met een glinsterende bruidstiara, je keuze moet je algehele stijl verbeteren – en niet afleiden. Haaraccessoires voor bruiloften kunnen je thema versterken om je de vintage, beachy of rustieke stijl te geven waar je voor gaat.
  3. Je haaraccessoires voor je bruiloft moeten passen bij je stijl, outfit en algemeen kleurenpalet. Blijf trouw aan je smaak, maar houd rekening met deze algemene vuistregels: Kies warmer gekleurde bruiloftshaaraccessoires (denk aan: goud, roségoud en parels) voor ivoor, champagne en gebroken witte trouwoutfits; als je een spierwitte of zilverkleurige look draagt, probeer dan koelere bruidshaaraccessoires zoals diamanten of kristallen haarsieraden.
  4. Als je niet kunt beslissen, ga dan voor een tweede of derde blik. Veel aanstaande bruidsparen die niet kunnen beslissen over een specifieke look, worden creatief door tijdens hun speciale dag een tweede (en zelfs derde) outfitwissel te bedenken. Waarom verander je niet ook je kapsel? U kunt bijvoorbeeld uw ceremonie-updo laten vallen en overschakelen naar een romantisch all-down receptiekapsel. Vervang de kam van je gelofte-uitwisseling door een trendy hoofdband om de look af te maken. Onthoud: er zijn geen regels als het gaat om je trouwdaglook!

Waar kan ik haaraccessoires voor bruiloften kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar u bruidshaarstukken kunt kopen. Vaak verkopen bruidssalons bijbehorende haaraccessoires. Bovendien kun je stukken online kopen bij retailers zoals Etsy, SYTTD en meer.

Onze favoriete haarstukken voor bruiloften

Ben je op zoek naar een prinsessenstijl of een meer relaxte look, we hebben een haaraccessoire voor je bruiloft waar je dol op zult zijn. Bekijk hieronder onze favoriete keuzes en shop ze. We hebben telkens de naam, de prijs en de link naar jouw favoriete haaraccessoire onder de foto geplaats. Veel plezier en ik zie je op de try out, (link afspraak bruidsarrangement )benieuwd welk accessoire jullie gekozen hebben.

Bruiloft Haar Sieraden

Op zoek naar gouden, rosé gouden of zilveren bruiloft haarstukken? We hebben iets dat een vleugje sprankeling aan je look zal toevoegen.

Bruid en bruidsmeisjes
Bruid en bruidsmeisjes

Deze lange liaan met parel, kristal en zilver haar is een veelzijdig en aanpasbaar bruidsaccessoire. Perfect om een ​​beetje sprankeling aan je outfit toe te voegen, het bruiloftshaarstuk kan in verschillende stijlen worden gedragen, zelfs ook als tiara. Geen wonder dat het een Say Yes To The Dress-bestseller is!

Dit sprankelende roségouden hoofddeksel zal uw gasten zeker verbluffen als u een grootse entree maakt bij uw receptie.

Bruid en bruidsmeisjes

Haarbanden voor bruiloften

Hoofdbanden zijn nog steeds een rage op de bruiloftsmode. Bekijk hieronder een paar favorieten.

Krijg de look van een tiara, maar met een moderne twist. Deze met juwelen getooide schoonheid zal op je trouwdag net zo stralen als jij. De parels zijn ook dit jaar terug helemaal in.

Bruid en bruidsmeisjes

De athena look met een zachte golf in het haar, perfecte zachte make-up. Het doet je wegdromen naar het mooie weer en zuiderse temperaturen.

Bruid en bruidsmeisjes

Wil je je bruiloft haaraccessoires minimaal houden? Deze eenvoudige, flexibele kristallen hoofdband is perfect om een ​​beetje sprankeling aan je kapsel toe te voegen zonder de schijnwerpers van je algehele look te stelen.

Bruid en bruidsmeisjes

Een etherische bloemenhaarband is een zoete touch voor elk seizoen (zelfs de winter). Dit vergulde haaraccessoire voor bruiloften laat je voelen als een Griekse godin.

Bruid en bruidsmeisjes

Deze heldere, mooie hoofdband is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail. De zilveren voering voegt een gloeiende toets toe aan de enkele streng kristallen strassteentjes.

Bruid en bruidsmeisjes

Haarspeldjes voor bruiloften

We houden van haarspeldjes omdat ze dramatisch zijn, maar niet je hele ‘kapsel’ bedekken. Bekijk hieronder enkele van onze favorieten.

Deze chique haarspeld is versierd met glanzende strass-steentjes. We zijn vooral geobsedeerd door het trapsgewijze accessoire. Gebruik ze als een glanzende toevoeging aan je paardenstaart of opgestoken kapsel.

Bruid en bruidsmeisjes

Schitter zo helder als een diamant. Voeg deze haarspeldjes toe aan je trouwdagkapsel voor een zoete, subtiele schittering.

Bruid en bruidsmeisjes
Een glinsterende bruidsspeld met een prachtig porseleinenornament zal perfect passen bij een elegant zacht kapsel.
Bruid en bruidsmeisjes

Op Bridgerton geïnspireerde haarsieraden, tiara’s en kammen

Je zult schitteren als de diamant van het seizoen met deze met juwelen bezette haaraccessoires voor bruiloften. Kies er een voor een extravagant statement-stuk om te combineren met je trouwoutfit.

Bruid en bruidsmeisjes

Wil je schitteren met een tiara en wil je dat je opvalt van mijlenver op een goeie manier deze tiara’s zijn geschikt voor een hertogin.

Bruid en bruidsmeisjes

Een gouden bruiloft tiara geeft een koninklijke uitstraling en grootsheid aan uw bruidsstijl. Combineer het met een sluier tot op de grond voor een dramatisch effect tijdens je ceremonie.

Bruid en bruidsmeisjes

Als je jouw kapsel mooi is zonder accessoire maar je wil toch wat extra glamour geven aan je kapsel, probeer dan een haaraccessoire met strass-steentjes zoals dit. Als je klaar bent om je sluier af te doen na de ceremonie, is deze haarband een geweldige manier om meer details toe te voegen aan je huwelijkslook.

Je hoeft niet altijd die klassieke chignon om een sluier te mogen dragen. Ook dit kapsel hieronder kan gerust met een sluier.

Bruid en bruidsmeisjes

Heb je een buitenlandse huwelijksbestemming? Strand, zon, zee, vraagt voor délicate haaraccessoires.

Bruid en bruidsmeisjes

Op zoek naar delicate bruiloft haaraccessoires? Deze bruiloft parel hoofdband van Etsy is een goede keuze. Draag het na je ceremonie om een prachtig klein detail toe te voegen aan je ensemble tijdens de receptie.

Bruid en bruidsmeisjes

Als je op zoek bent naar een spray van briljant kristal, witte opaal en zoetwaterparels voor je strandbruiloft haaraccessoire, dan is deze moderne bruidshaarkam van Twigs & Honey de keuze voor jou.

Bruid en bruidsmeisjes

Een zeemeerminprinses verdient wat ons betreft een kroon op haar strandhuwelijk. Deze parel bruiloft haaraccessoire zou een dromerige toevoeging zijn aan een sprookjeshuwelijk aan zee. 

Bruid en bruidsmeisjes

Plaats zijden chiffon bloemen in je bruiloftskapsel voor een luchtige, mooie look.

Bruid en bruidsmeisjes

Vintage bruiloft haaraccessoires

Viva la glamour! Vintage haaraccessoires voor bruiloften hebben alles te maken met verblindende versieringen en antieke metalen. Oversized hoofdbanden voor bruiloften, haarspelden voor bruiloften en kammen voor bruidshaar zijn ook eerlijk spel. Retro-accessoires voegen verfijning toe aan je bruiloftsensemble en verfraaien je kapsel op een leuke manier.

Bruid en bruidsmeisjes

Dit vintage-geïnspireerde bruidshoofddeksel heeft piekerige pluimen doet ons denken aan de roaring twenties. De veertjes van de roaring twenties doen hun intrede in 2022. Deze is wel heel verfrissend trend en één van mijn lievelingstrends van dit moment. Dit is momenteel ook nog niet veel gezien. Dus wil jij bij de eerste zijn?

 

Bruid en bruidsmeisjes

Op zoek naar een uniek retro haaraccessoire voor een bruiloft? Overweeg een vogelkooisluier.

Bruid en bruidsmeisjes

Boho Bruiloft Haaraccessoires

Stukken met bloemen en wijnstokken zijn prachtige voorbeelden van boho-haaraccessoires voor bruiloften. Ze zijn romantisch, moeiteloos en voegen natuurlijke elementen toe aan je stijl – geen wonder dat ze zo populair zijn. Bezorgd over verwelking, je kan een droogbloem stukje laten maken? Vind onze favoriete bohemian bruiloft haaraccessoires hieronder.

Een Swarovski-hoofdketting is het ideale bruidshaaraccessoire voor elke trendy, bohemien, festivalminnende bruid. En als u op zoek bent naar betaalbare opties, goed nieuws: u kunt deze bruiloftshaarsieraden huren.

Bruid en bruidsmeisjes

Deze unieke, Boheemse bruidsbloemkroon is verkrijgbaar in zilver met goud en een beetje blauw. Zet het vast met spelden tegen enkele vlechten in bohemienstijl.

Bruid en bruidsmeisjes

Je kan deze haarstukjes laten maken bij een bloemist of iemand die gespecialiseerd is in droogbloemen. Dit is de meest voor de hand liggende look als je denkt aan een boho bruidje. Draag dit bruidshoofddeksel met een kanten boho-trouwjurk en pas jouw kleuren van bloemen aan het seizoen.

Bruid en bruidsmeisjes

Ik hoop dat jullie net als ik het fijn vonden om je te verliezen in de haaraccessoire trends van 2022. Ik kijk alvast uit naar jullie komst met dat ene mooie haaraccessoire die perfect bij jouw kapsel en kleed zullen passen.

Een mooie toevoeging aan een onvergetelijke dag. Bekijk al onze arrangementen en boek jouw try out. Voor meer tips vraag ons bruidsmagazine aan.

 

Liefs

Kim

Op zoek naar een bruidsstyliste?